چرا شما چاق هستید اما آسیایی ها چاق نیستند - تمرینو

چرا شما چاق هستید اما آسیایی ها چاق نیستند

دلایل لاغری آسیایی ها
Print Friendly, PDF & Email

بعضی از صاحب نظران ادعاهای عجیب و غریبی در مورد اینکه چرا رژیم سنتی مردم آسیا سالم تر است کرده اند!

عده ای می گفتند چینی ها سالم ترند چون گوشت کمتری می خورند. در ادامه هم بعضی از بازاریاب های سویا می گفتند که این سویا بوده که باعث افزایش سلامتی قلبی در بین ژاپنی ها شده است!

حتی بعضی ها مدعی شده اند چون ژاپنی ها برنج زیاد می خورند سالم تر هستند! این ادعا درست مثل این می ماند که بگوییم ایتالیایی ها سالم ترند چون ماکارونی می خورند! در واقع یک ماده غذایی نیست که باعث سلامتی می شود.

 

همان طور که قبلاً گفته ام برنج سفید یکی از بهترین منابع تامین کربوهیدرات است.

البته امروزه در بعضی نقاط آسیا مثل: هنگ کنگ و تایوان آمار چاقی به علت ورود فرهنگ فست فود ها در حال افزایش است! اما ما از آنها چه می توانیم یاد بگیریم؟!

۱. فرهنگ های سنتی آسیایی تقریباً هر روز ماهی می خورند

ماهی سالمون tamrino.ir

پروتئین و مواد مغذی به کنار، مهم ترین مزیت خوردن ماهی دریافت امگا ۳ است. ماهی باعث می شود تا مغز ما به درستی تغذیه شود و از التهاب درونی ما نیز کاسته شود.

۲. آنها تقریباً تمام اعضای حیوان را می خورند

برخلاف کودکان امروزی که ناگت های مرغ بدون استخوان و پوست و طعم دار و فراوری شده می خورند، آسیایی ها تقریباً چیزی را دور نمی اندازند! آنها از استخوان و قسمت های داخلی حیوان برای درست کردن سوپ استفاده می کنند. اینگونه پخت و پز باعث می شود تا بدن چربی های حل شدنی، کلاژن و باکتری های مفید را به آسانی دریافت بکند. مصرف سوپ و آش های مختلف باعث می شود تا بتوانند به راحتی سیر بشوند و از مصرف بی رویه کالری بپرهیزند.

۳. جلبک دریایی جز هر دستور غذایی آنهاست

در حالی که با مصرف نمک های ید دار در روز به زحمت ۲۰۰ میکروگرم ید را دریافت می کنیم، ژاپنی ها با پیچاندن یک برگ جلبک دریایی به اطراف سوشی ۳۰۰۰-۵۰۰۰ میکروگرم ید را در رژیم غذایی خود دریافت می کنند.

می دانید که عدم دریافت ید کافی در رژیم غذایی رابطه مستقیم با غده تیروئید دارد و به راحتی ممکن است به یک مشکل سلامتی تبدیل بشود.

۴. گندم جز هر دستور غذایی آنها نیست!

گندم صبحانه tamrino.ir

ژاپنی ها و چینی ها گندم خیلی کمی را مصرف می کنند. خیلی ها معتقدند که ژاپنی ها به خاطر مصرف زیاد برنج است که سالم ترند، اما حقیقت این است که به خاطر مصرف بالای برنج آنها کمتر گندم می خورند!!

۵. آنها بیشتر مواد غذایی تخمیر شده می خورند

تمپه tamrino.ir

فرایند تخمیر سیستم های دفاعی گیاهان (ضد مغذی ها) را نابود می کند و باکتری های خوب را به مواد غذایی اضافه می کند. در جنوب آسیا سویا را با تخمیر تبدیل به میسو، ناتو و تمپه می کنند.

یا در کره کلم را تبدیل به کیمچی می کنند. چای را به کومبوجا تبدیل می کنند.

۶. آنها به طور کلی از مواد شیرین دوری می کنند

کاپ کیک شکر شیرینیtamrino.ir

قبل از شروع قرن ۲۱ آسیایی ها به طور کلی از شیرینی جات دوری می کردند. آب و چایی نوشیدنی های معمول آنها بود. تنها منبع فروکتوز در آنها استفاده از میوه ها بود که فقط به عنوان دسر استفاده می شد.

۷. آنها به طور مداوم از گیاهان و ادویه جات استفاده می کنند

آسیایی ها دارای یک فرهنگ قوی در استفاده از گیاهان و ادویه جات در رژیم غذایی خودشان هستند. رزماری، آویشن، فلفل قرمز، سیر، دارچین، زردچوبه و زیره دارای مزایای بسیاری مثل افزایش سوخت و ساز، کاهش فشار خون و کلسترول و بهبود عمل هضم و حساسیت به انسولین هستند.

بماند که اثر ضد قارچی، التهابی و میکروبی هم دارند!

۸. آنها به فرایند هضم سالم اهمیت زیادی می دهند

گوشت خوردن غذا پروتئین tamrino.ir

در فرهنگ آسیایی ها خوردن یک رویداد است نه یک مسابقه! و آرام غذا خوردن یک ارزش است! آنها چای را ۳۰-۶۰ دقیقه قبل از یک وعده غذایی مصرف می کنند. آنها به جای قاشق از چاپستیک استفاده می کنند تا سرعت غذا خوردن را پایین بیاورند. برعکس فرهنگ ما که سعی می کنیم قاشق بزرگتری را برای غذا خوردن پیدا کنیم و به سرعت سفره را جارو کنیم!!

۹. آنها راه می روند

در جامعه امروزی حتی در شهرهای کوچک کشور ما برای جا به جایی از اتوموبیل ها استفاده می شود. در طرف مقابل چینی ها نسبت به تمام مردمان دنیا بیشتر راه می روند و وسیله جا به جا می کنند، جای تعجب نیست که چرا آنها می توانند رژیم های پر از کربوهیدرات داشته باشند و همچنان سالم باشند.

۱۰. آنها بیشتر روی پیشگیری تمرکز می کنند تا درمان

در کشور ما داروخانه ها مثل قارچ سبز شده اند، چرا که مردم فقط یاد گرفته اند برای درمان دست به عمل بزنند و برای پیشگیری هیچ کاری نمی کنند. در کشوری مثل چین با پیگیری رژیم های غذایی و عادات غذایی سالم با مشکل مقابله می کنند.

یکی از علل مهم سلامتی در بین آنها تمرین کردن، مدیتیشن انجام هنر های رزمی و آرامش دادن به ذهن است.

شما چه عادت هایی را در فرهنگ ما مشاهده کرده اید که باعث افزایش سلامتی می شوند؟

فردا در مورد اینکه چرا شما مثل یک بدنساز عمل نمی کنید، صحبت خواهم کرد…

علی رضا ناصری

علی رضا ناصری

من علاقه شدیدی به مباحث تناسب اندام و سلامتی دارم. به نظر من سلامتی مهم‌ترین عامل برای شروع یک زندگی خوب است. بعد از بدنسازی، دیوانه دنیای تکنولوژی هستم!! در ضمن، شما نتیجه برنامه‌های دیگران نیستید، بلکه نتیجه عمل خودتون هستید. نوشته‌های من را می‌تونید در وبسایت تمرینو و چطور دنبال کنید. من با افتخار، یک بدنسازم

Website

TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusaparatStumbleUponYouTubeReddit

مطالب مرتبط

۴ کار ساده برای بهتر خوابیدن... هیچ چیزی به اندازه اینکه نتوانید درست بخوابید خسته‌کننده‌ نیست. مخصوصاً زمانی که سر خود را بلند می‌کنید و به ساعت نگاه می‌کنید و می‌بینید که نیم سا...
گیاه خواران با بدنسازی چه کار کنند... رژیم غذایی گیاهی منافع زیادی برای سلامتی ما دارد، مثل: پایین آوردن سطح کلسترول بد، کاهش وزن، عمر بالاتر و... اما مسئله ای که همیشه برای بدنسازان وج...
۱۰ نشانه خطرناک کم آبی در بدن... مهم ترین عنصری که به احتمال زیاد شما در آن کمبود دارید، آب است. اینجا به شما نشان خواهم داد آیا به مقدار کافی آب دریافت می کنید یا نه؟ با تشکر از د...
آیا کربوهیدرات پیچیده مفید و کربوهیدرات ساده مضر ا... گاهی اوقات در این زمینه اطلاعات متناقضی وجود دارد. مطالعات نشان می‌دهد که کربوهیدرات‌ پیچیده برای کاهش وزن مفید است اما این به معنای آن نخواهد بود که ...
سوال ۶ میلیون دلاری: کربوهیدرات ها دوست هستند یا د... کربوهیدرات ها هم می توانند دوست باشند، هم دشمن، کاملاً بستگی به این دارد که چگونه از آن ها استفاده کنید. اینجا 5 تا از مزایای کربوهیدرات ها را برای شم...
به عنوان یک بدنساز چطور از شر کبد چرب خلاص شویم... همه به اهمیت کبد واقف هستیم اما به عنوان یک بدنساز ما یک دلیل دیگر هم داریم تا از کبد خود حمایت کنیم. یک کبد سالم چربی بیشتری هم خواهد سوزاند. کبد یک...

پاسخ دهید

نظر من

دسترسی اختصاصی به مطالب و پیشنهادات ویژه بدنسازی و تناسب اندام