اشتباهاتی که در آشپزخانه مرتکب می شوید - تمرینو

اشتباهاتی که در آشپزخانه مرتکب می شوید

نکات مهم نگهداری غذا
Print Friendly, PDF & Email

شاید شما بدانید چگونه قرمه سبزی درست کنید، یا اینکه داخل قصابی حواس تان جمع است که به شما گوشت بد قالب نکنند!

و بالاخره خودتان را زیرک و دانا می دانید! اما داستان در آشپزخانه کمی فرق می کند!

آشپزخانه tamrino.ir

۱. همه میوه ها و سبزی ها را داخل کشوی شفاف یخچال می گذارید

سبزی و میوه یخچال tamrino.ir

شما با خود فکر می کنید بهترین راه برای حفظ شادابی میوه ها و سبزی ها گذاشتن آن ها داخل کشو شیشه ای یخچال است!

اما اگر دقت کرده باشید اغلب یخچال ها ۲ عدد کشوی شیشه ای دارند و بهتر است در یکی میوه و در دیگری سبزی را قرار بدهیم. (همچین بی حکمت هم نیست!)

بعضی میوه ها مثل سیب و موز از خود گاز اتیلن را منتشر می کنند که باعث از بین رفتن سبزیجات می شود.

یادتان باشد در حالی که میوه ها و سبزی جات را از هم دور نگه می دارید، گوجه فرنگی، میوه هایی مثل هلو، آلو و شلیل را خارج از یخچال نگه داری کنید چرا که سرما بافت آن ها را خراب می کند!

نکته آخر: سعی نکنید کشوها را پر از مواد غذایی بکنید. بدون جریان داشتن هوا سبزی ها از همه زودتر خراب می شوند.

۲. بسته بندی غذاهای داغ در ظروف پلاستیکی

ظزف پلاستیکی tamrino.ir

بسته بندی هر چه سریع تر غذاهای مانده و گذاشتن آن ها در یخچال باعث می شود تا باکتری های مضر فرصت رشد پیدا نکنند. از طرف دیگر جلوی شما را هم می گیرد تا دوباره وسوسه نشوید و شروع به مصرف مواد غذایی بکنید.

اما ظرف های پلاستیکی موادی مثل (بیسفنول آ)BPA  و BPS را از خود منتشر می کنند. که این مواد باعث مشکلاتی همچون سرطان و … می شوند. گذاشتن مواد غذایی داغ در این ظروف باعث آزادسازی این مواد به درون مواد غذایی می شود.

راه حل : کمی هزینه کنید و از ظروف شیشه ای یا سرامیکی استفاده کنید یا اینکه مواد غذایی را داخل یک کاسه درون فریز بگذارید تا سرد بشود و سپس به ظروف پلاستیکی منتقل کنید.

۳. استفاده از آخرین ته مانده های ادویه جات تا اینکه بروید و ادویه تازه بخرید!

ادویه فلفل tamrino.ir

می دانم ادویه جات هر روز گران تر می شوند و همه ما موافق هستیم که بدون آن ها غذاها مزه همیشگی خود را ندارند. اما ادویه هایی مثل فلفل وقتی به مدت یکسال سر جای خود می مانند، طعم خود را از دست می دهند.

سعی کنید ادویه جات را در ظروف کوچکتر خریداری کنید و البته در ظروف کاملاً در بسته و بدور از نور خورشید نگه داری کنید.

۴. سرخ کردن سبزی جات در دماهای خیلی بالا

سبزی tamrino.ir

شاید فکر می کنید سرخ کردن و طلایی کردن بروکلی بهترین راه مصرف آن است! اما شما با سرخ کردن سبزی جات در دماهای خیلی زیاد فقط باعث می شوید پوسته سبزی جات گرما ببینند در حالی که درون آن ها هنوز خام است.

یکی از دماهای پیشنهادی برای طبخ سبزی جات ۲۰۰ درجه است. زمان سرخ کردن هم بستگی به ضخامت و اندازه سبزی جات دارد.

۵. شستن سبزی جات و میوه ها به محض اینکه به خانه می رسیم

شستن سبزی جات tamrino.ir

شستشوی میوه ها یا سبزی جات به این معنی است که شما آماده هستید تا آن ها را مصرف کنید. اما اینکه آن ها را بشورید و در یخچال قرار بدهید باعث خواهد شد زودتر بپوسند!

راه حل: خیلی ساده است، موقعی میوه یا سبزی را بشورید که قصد مصرفش را دارید.

البته یک استثنا وجود دارد، قارچ! به خاطر ساختار متخلخل آن آب به راحتی جذب آن می شود، پس بهتر است پس از آب کشی حتماً خشک شود تا مواد زاید خارج شود.

شما در آشپزخانه با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنید؟!

فردا در مورد سیستم چربی سوزی هدف گذاری شده صحبت خواهم کرد…

علی رضا ناصری

من علاقه شدیدی به مباحث تناسب اندام و سلامتی دارم. به نظر من سلامتی مهم‌ترین عامل برای شروع یک زندگی خوب است. بعد از بدنسازی، دیوانه دنیای تکنولوژی هستم!! در ضمن، شما نتیجه برنامه‌های دیگران نیستید، بلکه نتیجه عمل خودتون هستید. نوشته‌های من را می‌تونید در وبسایت تمرینو و چطور دنبال کنید. من با افتخار، یک بدنسازم

Website

FacebookLinkedIn

مطالب مرتبط

۴ کار ساده برای بهتر خوابیدن... هیچ چیزی به اندازه اینکه نتوانید درست بخوابید خسته‌کننده‌ نیست. مخصوصاً زمانی که سر خود را بلند می‌کنید و به ساعت نگاه می‌کنید و می‌بینید که نیم سا...
گیاه خواران با بدنسازی چه کار کنند... رژیم غذایی گیاهی منافع زیادی برای سلامتی ما دارد، مثل: پایین آوردن سطح کلسترول بد، کاهش وزن، عمر بالاتر و... اما مسئله ای که همیشه برای بدنسازان وج...
هوشمندانه ترین راه گرم کردن بدن... گرم کردن شما افتضاح است! یک بدنساز معمولی، وقتی وارد باشگاه می شود اولین کاری که برای گرم شدن خود انجام می دهد، شامل موارد زیر است: 10-15 دقیقه با...
۱۰ نشانه خطرناک کم آبی در بدن... مهم ترین عنصری که به احتمال زیاد شما در آن کمبود دارید، آب است. اینجا به شما نشان خواهم داد آیا به مقدار کافی آب دریافت می کنید یا نه؟ با تشکر از د...
آیا کربوهیدرات پیچیده مفید و کربوهیدرات ساده مضر ا... گاهی اوقات در این زمینه اطلاعات متناقضی وجود دارد. مطالعات نشان می‌دهد که کربوهیدرات‌ پیچیده برای کاهش وزن مفید است اما این به معنای آن نخواهد بود که ...
سوال ۶ میلیون دلاری: کربوهیدرات ها دوست هستند یا د... کربوهیدرات ها هم می توانند دوست باشند، هم دشمن، کاملاً بستگی به این دارد که چگونه از آن ها استفاده کنید. اینجا 5 تا از مزایای کربوهیدرات ها را برای شم...

دیدگاهتان را بنویسید

نظر من

دسترسی اختصاصی به مطالب و پیشنهادات ویژه بدنسازی و تناسب اندام