اشتباهاتی که در آشپزخانه مرتکب می شوید

بدنساز تازه کارنکات مهم حفظ سلامتی

نوشته شده توسط:

شاید شما بدانید چگونه قرمه سبزی درست کنید، یا اینکه داخل قصابی حواس تان جمع است که به شما گوشت بد قالب نکنند!

و بالاخره خودتان را زیرک و دانا می دانید! اما داستان در آشپزخانه کمی فرق می کند!

آشپزخانه tamrino.ir

۱. همه میوه ها و سبزی ها را داخل کشوی شفاف یخچال می گذارید

سبزی و میوه یخچال tamrino.ir

شما با خود فکر می کنید بهترین راه برای حفظ شادابی میوه ها و سبزی ها گذاشتن آن ها داخل کشو شیشه ای یخچال است!

اما اگر دقت کرده باشید اغلب یخچال ها ۲ عدد کشوی شیشه ای دارند و بهتر است در یکی میوه و در دیگری سبزی را قرار بدهیم. (همچین بی حکمت هم نیست!)

بعضی میوه ها مثل سیب و موز از خود گاز اتیلن را منتشر می کنند که باعث از بین رفتن سبزیجات می شود.

یادتان باشد در حالی که میوه ها و سبزی جات را از هم دور نگه می دارید، گوجه فرنگی، میوه هایی مثل هلو، آلو و شلیل را خارج از یخچال نگه داری کنید چرا که سرما بافت آن ها را خراب می کند!

نکته آخر: سعی نکنید کشوها را پر از مواد غذایی بکنید. بدون جریان داشتن هوا سبزی ها از همه زودتر خراب می شوند.

۲. بسته بندی غذاهای داغ در ظروف پلاستیکی

ظزف پلاستیکی tamrino.ir

بسته بندی هر چه سریع تر غذاهای مانده و گذاشتن آن ها در یخچال باعث می شود تا باکتری های مضر فرصت رشد پیدا نکنند. از طرف دیگر جلوی شما را هم می گیرد تا دوباره وسوسه نشوید و شروع به مصرف مواد غذایی بکنید.

اما ظرف های پلاستیکی موادی مثل (بیسفنول آ)BPA  و BPS را از خود منتشر می کنند. که این مواد باعث مشکلاتی همچون سرطان و … می شوند. گذاشتن مواد غذایی داغ در این ظروف باعث آزادسازی این مواد به درون مواد غذایی می شود.

راه حل : کمی هزینه کنید و از ظروف شیشه ای یا سرامیکی استفاده کنید یا اینکه مواد غذایی را داخل یک کاسه درون فریز بگذارید تا سرد بشود و سپس به ظروف پلاستیکی منتقل کنید.

۳. استفاده از آخرین ته مانده های ادویه جات تا اینکه بروید و ادویه تازه بخرید!

ادویه فلفل tamrino.ir

می دانم ادویه جات هر روز گران تر می شوند و همه ما موافق هستیم که بدون آن ها غذاها مزه همیشگی خود را ندارند. اما ادویه هایی مثل فلفل وقتی به مدت یکسال سر جای خود می مانند، طعم خود را از دست می دهند.

سعی کنید ادویه جات را در ظروف کوچکتر خریداری کنید و البته در ظروف کاملاً در بسته و بدور از نور خورشید نگه داری کنید.

۴. سرخ کردن سبزی جات در دماهای خیلی بالا

سبزی tamrino.ir

شاید فکر می کنید سرخ کردن و طلایی کردن بروکلی بهترین راه مصرف آن است! اما شما با سرخ کردن سبزی جات در دماهای خیلی زیاد فقط باعث می شوید پوسته سبزی جات گرما ببینند در حالی که درون آن ها هنوز خام است.

یکی از دماهای پیشنهادی برای طبخ سبزی جات ۲۰۰ درجه است. زمان سرخ کردن هم بستگی به ضخامت و اندازه سبزی جات دارد.

۵. شستن سبزی جات و میوه ها به محض اینکه به خانه می رسیم

شستن سبزی جات tamrino.ir

شستشوی میوه ها یا سبزی جات به این معنی است که شما آماده هستید تا آن ها را مصرف کنید. اما اینکه آن ها را بشورید و در یخچال قرار بدهید باعث خواهد شد زودتر بپوسند!

راه حل: خیلی ساده است، موقعی میوه یا سبزی را بشورید که قصد مصرفش را دارید.

البته یک استثنا وجود دارد، قارچ! به خاطر ساختار متخلخل آن آب به راحتی جذب آن می شود، پس بهتر است پس از آب کشی حتماً خشک شود تا مواد زاید خارج شود.

شما در آشپزخانه با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنید؟!

فردا در مورد سیستم چربی سوزی هدف گذاری شده صحبت خواهم کرد…

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *