بدنساز تازه کار

تفاوت فیتنس و بدنسازی چیست؟

تناسب اندام دغدغه بسیاری از زنان و مردان است که برای رسیدن به آن روش‌های مختلفی مانند: رژیم غذایی و ورزش‌های مختلف را امتحان می‌کنند. بسیاری از افراد تصور می‌کنند بدنسازی و فیتنس با یکدیگر یکسان است. ولی باید گفت که تفاوت این ۲ رشته ورزشی فراتر از تصور شما می‌رود.

تفاوت فیتنس و بدنسازی مربوط به هدف، نوع تمرینات و حتی تغذیه نیز می‌شود. در این مقاله همه تفاوت‌های فیتنس و بدنسازی آورده شده است. اگر به دنبال رشته ورزشی مناسب برای رسیدن به اندام ایده‌آل خود هستید، پیشنهاد می‌کنیم که حتماً این مقاله را مطالعه کنید.

تفاوت فیتنس و بدنسازی از نظر معنا

برای شناخت تفاوت فیتنس و بدنسازی ابتدا باید در‌خصوص معنای آن‌ها آگاه شوید. هر دو این رشته‌های ورزشی برای تناسب اندام کاربرد دارند. با شناخت معنای فیتنس و بدنسازی می‌توان با تفاوت این دو رشته ورزشی تا حدودی آشنا شد.

در ادامه هر دو رشته ورزشی را از نظر معنا بررسی خواهیم کرد.

فیتنس چیست؟ تناسب اندام با داشتن روش زندگی سالم

فیتنس به معنای تناسب اندام است. معمولاً در ورزش فیتنس افراد برای رسیدن به تناسب اندام و آمادگی جسمانی، تمریناتی انجام می‌شود. فیتنس یک سبک زندگی است که شما را به انجام فعالیت و سلامتی سوق می‌دهد. افرادی که به دنبال سلامت عمومی بدن مانند، قوی شدن قلب و عروق، انعطاف‌پذیری و افزایش استقامت هستند، باید فیتنس را انتخاب کنند.

فیتنس معمولاً در بین خانم‌ها طرفداران بیشتری دارد. زیرا با این ورزش علاوه بر سلامت بدن، تناسب اندام نیز با چربی‌سوزی تضمین می‌شود. هم‌چنین، هدف اصلی این ورزش دستیابی به عضلات حجیم نیست؛ در‌نتیجه نیازی به دانستن قیمت مکمل بدنسازی نیز نخواهید داشت.

فیتنس چیست؟ تناسب اندام با داشتن روش زندگی سالم

بدنسازی چیست؟ زیبایی اندام در گرو انجام تمرینات سخت

بدنسازی به ورزشی گفته می‌شود که با دستگاه و وزنه به عضله‌سازی سرعت بخشیده می‌شود. در بدن‌سازی، هدف افزایش حجم عضلات و رسیدن به اندامی ورزشکاری است. این ورزش به افراد لاغر یا با اضافه وزن که قصد رسیدن به زیبایی‌اندام دارند، پیشنهاد می‌شود.

البته، افزایش حجم عضلات فقط از طریق ورزش امکان‌پذیر نیست؛ بلکه باید در کنار رژیم غذایی ورزشی، از مکمل‌های بدنسازی مانند مکمل گلوتامین نیز استفاده شود.

مقایسه فیتنس و بدنسازی از نظر تمرینات

تفاوت فیتنس و بدنسازی در زمینه تمرینات نیز دیده می‌شود. از آن‌جایی که هدف از فیتنس لاغری و تناسب اندام است، تمرینات آن با وزنه‌های بسیار سبک و در روز‌های بیشتری انجام می‌شود. مدت زمان انجام تمرین‌های فیتنس بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه است. این تمرینات شامل: ورزش‌های آکروباتیک، ریتمیک و هوازی هستند.

در‌ مقابل، تمرین‌های سخت با وزنه‌های سنگین در بدنسازی برای رشد سریع و حجیم کردن عضلات انجام می‌شود. پرورش اندام با تمرین‌های سنگین و رژیم غذایی مناسب با سرعت بیشتری اتفاق می‌افتد. بدنسازان باید برای رسیدن به هدف خود، پروتئین به مقدار بالا مصرف شود. علاوه بر این، مکمل پمپ به افزایش قدرت و عملکرد نیز کمک می‌کند.

تمرینات فیتنس برای چه افرادی مناسب است؟

تمرینات فیتنس برای از‌ بین بردن چربی انجام می‌شود و افزایش توده عضلانی ملاک نیست. هدف از تمرینات فیتنس، افزایش کشش، انعطاف‌پذیری و تقویت عضلات، آمادگی جسمانی و آمادگی قلبی عروقی است.

این تمرینات برای خانم‌ها و آقایانی که قصد کاهش وزن دارند، بسیار پیشنهاد می‌شود. پس از تمرین‌های فیتنس، مانند بدنسازی پیشنهاد می‌شود از شیک پروتئین استفاده شود. پروتئین برای همه ورزشکاران واجب است. در‌ غیر‌ این صورت آسیب‌های وارده به عضلات بیشتر خواهد بود.

افزایش حجم عضلات با تمرینات بدنسازی

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که زیبایی‌اندام را در حجم عضلات می‌بینید، رشته بدنسازی بهترین انتخاب برای شما محسوب می‌شود. در بدنسازی تمرینات بسیار سخت‌تر و سنگین‌تر از فیتنس است. این تمرین‌ها حتماً‌ باید تحت نظر مربی با‌تجربه انجام شود.

به طور‌ کلی، وزنه‌های سنگین باعث می‌شود تا در مدت زمان کوتاهی به رشد عضلات خود را مشاهده کنید. به‌همین دلیل، بسیاری از افرادی که در مدت زمان کوتاهی قصد رسیدن به هیکل مورد‌ نظر خود را دارند، باید از این ورزش غافل نشوند.

افزایش حجم عضلات با تمرینات بدنسازی

سن مناسب و تنوع رشته‌های بدنسازی و فیتنس چگونه است؟

تفاوت بعدی فیتنس و بدنسازی در تنوع زیر‌ رشته‌های آن‌ها است. رشته‌های بدنسازی نسبت به فیتنس تنوع بسیار بالا‌تری دارد. پاورلیفتینگ، پرورش اندام برای مسابقات از انواع رشته‌های این ورزش هستند. حال شاید از خود بپرسید که بدنسازی و فیتنس برای چه سنی مناسب است؟

در‌ واقع بهترین سن برای انجام ورزش‌های سنگین مانند بدنسازی، پس از ۲۰ سالگی خواهد بود. تا قبل از آن رشد عضلات هنوز کامل نشده و بلند کردن وزنه‌های سنگین باعث آسیب خواهد شد. پس بهترین سن برای بدنسازی بین ۲۰ تا ۳۰ سال است.

اگر قصد دارید در میان‌سالی عضلات قوی و بدنی با استقامت بالا داشته باشید، فیتنس انجام دهید. ورزش فیتنس در سنین ۳۰ تا ۴۹ سالگی بهترین کمک را به حفظ سلامت شما خواهد کرد. پس از ۵۰ سالگی نیز می‌توان مجدد به انجام بدنسازی روی آورد تا از مزایای آن سود کافی را ببرید. بدنسازی در این سن به کند شدن روند کاهش عضلات و بافت همبند منجر می‌شود.

رژیم غذایی مناسب برای فیتنس و بدنسازی با مکمل‌های مکمل شاپ

در این مقاله به بررسی تفاوت فیتنس و بدنسازی پرداختیم. رژیم غذایی یکی از مهم‌ترین عوامل کمک‌کننده به فیتنس و بدنسازی محسوب می‌شود. با‌این حال، رعایت رژیم غذایی در فیتنس از اولویت کمتری برخوردار است. در بدنسازی باید حتماً در رژیم غذایی از آمینو‌اسید‌های ضروری بدن و پروتئین کافی بهره‌مند شوید.

برای این کار پیشنهاد می‌شود از مکمل‌های مخصوص بدنسازی تهیه کرده و طبق برنامه آن‌ها را مصرف کنید. برای خرید این مکمل‌ها حتماً باید به تاییدیه بهداشت توجه شود. در‌ غیر‌ این صورت هدف افراد سود‌جو قرار خواهید گرفت و به بدن خود آسیب‌های غیر‌قابل جبرانی وارد خواهید کرد.

در داروخانه مکمل شاپ می‌توانید بالاترین تنوع مکمل‌های بدنسازی را مشاهده کنید. همه محصولات از بهترین برند‌ها را از طریق سایت mokamelshop.com خریداری کرده تا در کمترین زمان ممکن به دست شما برسد. مکمل‌های عرضه شده تاییدیه بهداشت و علامت سیب سلامت را دارند که نشان‌دهنده استاندارد آن‌ها است.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا