

کاشت مو آیا عوارض دارد؟ هزینه کاشتن مو چقدر است؟
کاشت مو
امروزه روشهای زیبایی زیادی به بازار آمده است و افرادی که میخواهند از این روشها استفاده کنند به راحتی میتوانند به کلینیکهایی که اینها را ارائه میدهند مراجعه نمایند. یکی از روشهای زیبایی کاشت مو میباشد. کاشت مو در صورتی صورت میگیرد که یا فرد از کچلی رنج میبرد و یا موهای کم پشتی دارد.
ما در این مقاله قصد داریم کاشت مو را بررسی کنیم و جزئیاتش را نیز مورد بررسی قرار دهیم پس اگر میخواهید اطلاعاتی در خصوص کاشت مو به دست آورید میتوانید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
کاشت مو را چرا باید انجام دهیم؟
کاشت مو برای افزودن موهای بیشتر به ناحیهای از سر که ممکن است نازک یا طاسی باشد انجام میشود. این کار با برداشتن مو از قسمتهای ضخیمتر پوست سر یا سایر قسمتهای بدن و پیوند آن به قسمت نازک یا طاسی پوست سر انجام میشود. در سرتاسر جهان، حدود ۶۰ درصد از مردان و ۵۰ درصد از زنان، نوعی ریزش مو را تجربه میکنند.
برای رفع این مشکل، مردم اغلب از محصولات بدون نسخه، از جمله درمانهای موضعی مانند ماینوکسیدیل استفاده میکنند.
کاشت مو یکی دیگر از روشهای ترمیم است. اولین پیوند در سال ۱۹۳۹ در ژاپن با موهای ریشه سر انجام شد. در دهههای بعد، پزشکان تکنیک «پلاگ» را توسعه دادند. این شامل کاشت تافتهای بزرگ مو است. با گذشت زمان، جراحان شروع به استفاده از گرافتهای مینی و میکرو کردند تا ظاهر موهای کاشته شده روی پوست سر را به حداقل برسانند.
کاشت مو معمولاً موفقتر از محصولات ترمیم مو بدون نسخه است اما عواملی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند که عبارتند از:
حدود ۱۰ تا ۸۰ درصد از موهای کاشته شده به طور کامل در عرض ۳ تا ۴ ماه رشد خواهند کرد.
مانند موهای معمولی، موهای کاشته شده به مرور زمان نازک میشوند.
افرادی که فولیکولهای موی خفته دارند (کیسههایی که معمولاً حاوی مو در زیر پوست هستند اما دیگر مو رشد نمیکنند) ممکن است پیوندهای موثرتری داشته باشند اما یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان میدهد که پلاسماتراپی میتواند به رشد کامل تا ۷۵ درصد یا بیشتر موهای کاشتهشده کمک کند.
کاشت مو برای همه کار نمیکند. اگر به طور طبیعی طاسی گرفتهاید و یا موهایتان نازک شده است یا به دلیل آسیب دیدگی مو از دست دادهاید، عمدتاً برای ترمیم مو استفاده میشود. بیشتر پیوندها با موهای موجود شما انجام میشود، بنابراین برای درمان افرادی که دارای موارد زیر هستند موثر نیستند:
- لاغری و طاسی گسترده
- ریزش مو به دلیل شیمی درمانی یا سایر داروها
- زخمهای ضخیم پوست سر ناشی از جراحات
مزایای کاشت مو
مزایای کاشت مو بسیار زیاد است که در زیر آنها را بیان میکنیم.
فرآیند طبیعی
کاشت مو یک فرآیند کاملاً ایمن و طبیعی است. این شامل هیچ گونه مواد شیمیایی یا دارویی نیست که به موهای شما آسیب برساند. در این روش از موهای طبیعی ناحیه اهداکننده برای ترمیم موهای از دست رفته در ناحیه گیرنده استفاده میشود که آن را به یک فرآیند کاملا طبیعی تبدیل میکند.
از بین بردن طاسی
روش کاشت مو به شما کمک میکند تا از انواع مسائل مربوط به مو رهایی پیدا کنید، زیرا راهحلهایی را برای همه مشکلات مانند عقب رفتن خط مو یا لکههای طاسی در سر شما ارائه میدهد. ثابت شده است که یکی از درمانهای موثر مو است زیرا بیمار دیگر دچار طاسی یا ریزش مو نخواهد شد.
بهبود ظاهر
یکی از مطمئنترین و دائمیترین راهحلهایی است که میتواند ظاهر کلی مو و صورت شما را بهبود بخشد. پس از عمل کاشت مو، احساس زشت، نازک یا عدم وجود مو از بین میرود. این به شما یک سر پر از مو میدهد که باعث میشود احساس اعتماد به نفس جذابی داشته باشید و جوان به نظر برسید.
نگهداری کم از مو
موهای کاشته شده طبیعی به نظر میرسند و مانند موهای طبیعی عمل میکنند. برای داشتن تراکم مو به شامپو یا مواد شیمیایی خاصی نیاز ندارد. آنها به نگهداری کمی نیاز دارند زیرا موهای خود بیمار هستند و به طور طبیعی رشد میکنند.
این یک روش یکبار مصرف است و هیچ سفر منظم جراح پس از جراحی انجام نمیشود. با این حال، اکثر افراد پس از یک سال این روند را تکرار میکنند تا موهایی با تراکم و پرپشتی بیشتر داشته باشند.
مقرون به صرفه
از آنجایی که یک راه حل دائمی است، کمی پرهزینه است. با این حال، بسته به عوامل خاصی مانند: مکان، مهارت و تجربه جراح، روش انتخاب شده و موارد دیگر، هزینه ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. از آنجایی که یک روش یکبار مصرف است، نیازی به صرف هزینه برای بازدیدهای منظم یا پیگیری ندارید.
معایب کاشت مو
معایب کاشت مو نیز به صورت زیر میباشند:
۱. خونریزی پوست سر
خونریزی یکی از شایعترین عوارض کاشت مو است. در موارد نادر، خونریزی یکی از عوارض جانبی احتمالی عمل کاشت مو است. در حالی که برخی از خونریزیها به احتمال زیاد ممکن است رخ دهد، با اقدامات ساده، به راحتی قابل درمان است.
با این حال، خونریزی مداوم ممکن است نیاز به بخیههای اضافی داشته باشد.
۲. عفونت های پوست سر
از دیگر عوارض کاشت مو میتوان به عفونت پوست سر اشاره کرد. عفونت ناشی از پیوند مو اگرچه نادر است اما همچنان یک عارضه جانبی احتمالی است. با این حال، یک مورد از هزاران مورد، جایی است که عفونت رخ میدهد.
۳. نازک شدن مو
نازک شدن مو دوباره یکی از عوارض جانبی نسبتا رایج کاشت مو است. این پدیده همراه با ریزش مو میتواند بلافاصله پس از یک جراحی موفقیتآمیز رخ دهد. حتی منطقه آسیبدیده نیز ممکن است از این پدیده آسیب ببیند. با این حال، این عمل رکود معمولاً دائمی نیست.
۴. خارش
از هر ۱۰ بیمار، به طور متوسط، حداقل ۳ نفر هستند که خارش پوست سر را تجربه میکنند. بنابراین، خارش نیز یکی از شایعترین عوارض کاشت مو است. در حالی که شدت خارش ممکن است متفاوت باشد، بهترین گزینه این است که قبل از اینکه شدیدتر شود آن را بررسی کنید.
یکی از علل شایع خارش پوست سر، ایجاد دلمه است که با استفاده منظم از شامپو به راحتی قابل درمان است. در صورتی که تحریک مشکل را برطرف نکند و فراتر از حد تحمل افزایش یابد، باید با یک متخصص پزشکی مشورت کنید. روغنهای مرطوب کننده خاصی وجود دارد که به درمان این مشکل کمک میکند.
۵. جای زخم
پس از کاشت، جای زخم نیز در لیست عوارض کاشت مو قرار میگیرد . تعداد کمی از موارد پیوندی وجود دارد که افراد بیشتر از دیگران مستعد ایجاد زخم هستند. جای زخم به ویژه در مواردی که بیماران روش کاشت موی نواری را انتخاب کردند، رایج است. با درمان مناسب پزشکی، این یکی از عوارض کاشت مو است که به راحتی قابل درمان است.
کلام آخر
در این مقاله ما کاشت مو را بررسی کردیم و جزییاتش را نیز مورد بررسی قرار دادیم، نکته مهم در مورد کاشت مو این است که باید به سراغ پزشکی برویم که تجربه زیادی دارد و به ما کمک میکند تا با کاشت مو ظاهرمان را بهبود دهیم. در آخر اگر میخواهید در مورد کاشت مو اطلاعاتی کسب کنید این مقاله نیازهای شما را در این زمینه پوشش میدهد.