pr

راهنمای ساخت وب‌سایت بدون نیاز به دانش فنی

تیم‌ها و متخصصان زیادی هستند که کار طراحی سایت انجام می‌دهند، با این حال بسیاری از افراد به دنبال راهی هستند تا خودشان بتوانند بدون داشتن دانش فنی سایت خود را ایجاد کنند.

شاید پیش خودتان فکر کنید که برای طراحی سایت، حتماً باید خودتان دانش طراحی سایت یا کدنویسی را داشته باشید، اما واقعیت این است که راه‌های دیگری نیز برای طراحی سایت وجود دارد. اگر می‌خواهید با راه ساخت یک وب سایت بدون نیاز به دانش فنی آشنا شوید، در ادامه این مقاله همراه ما باشید؛ چرا که راهنمای کامل و مشخصی را برای شما فراهم کرده‌ایم.

چه راه‌هایی برای ساخت وب سایت وجود دارد؟

زمانی که می‌خواهید یک وب سایت برای خود ایجاد کنید، باید راه‌های مختلف ساخت سایت را نیز بشناسید. به طور کلی می‌توان گفت ۳ راه اصلی برای ساخت یک سایت وجود دارد:

  • ساخت سایت اختصاصی با کدنویسی
  • ساخت سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای متن باز مثل وردپرس
  • ساخت سایت با سیستم مدیریت محتوای اشتراکی (سایت سازها)

در روش اول همان‌طور که از اسمش پیداست، ‌فرد باید دانش کدنویسی داشته باشد یا از یک تیم کدنویسی برای طراحی سایت خود کمک بگیرد. روش بعدی که ساخت سایت با وردپرس است، روش ساده‌تری است. در واقع برای ساخت سایت با وردپرس باید وردپرس را نصب کنید و سایت خود را به آن متصل کنید؛ اما مسئله اینجاست که همین مراحل هم نیاز به دانش فنی دارند. پس برای ساخت سایت با وردپرس هم به یک حداقل دانش فنی نیاز دارید.

حال می‌ماند روش آخری که برای ساخت سایت به شما معرفی کردیم. استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوای اشتراکی بهترین راه برای ساخت وب سایت آسان است و افراد زیادی را به سمت خود جذب کرده است.

آیا می‌توان بدون داشتن دانش فنی یک سایت ساخت؟

همان‌طور که در بخش قبل اشاره کردیم، ساخت وب سایت با استفاده از سایت ساز یکی از راحت‌ترین روش‌های ساخت سایت است که نیاز به دانش فنی ندارد. این سرویس‌ها از سیستم مدیریت محتوای اشتراکی برای ساخت سایت استفاده می‌کنند. به زبان ساده‌تر می‌توان گفت که این سایت‌ها یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی با یکی از زبان‌های کدنویسی ایجاد می‌کنند و سایر کاربران می‌توانند از آن سیستم مدیریت محتوا برای مدیریت سایت خود استفاده کنند.

استفاده از این سرویس‌های سایت ساز معمولاً با تهیه اشتراک سالیانه امکان‌پذیر است. یعنی وقتی سایت خود را با این روش ایجاد می‌کنید، برای یک مدت زمان مشخص (مثلاً یک سال) می‌توانید از این نوع سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.

اما نکته جذابی که در این بین وجود دارد این است برای ساخت سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای اشتراکی یا همان سرویس‌های سایت ساز، هیچ نیازی به دانش فنی وجود ندارد.

شما تنها کافی است برای ساخت سایت با این سرویس‌ها در آن‌ها ثبت نام کنید و با تهیه اشتراک، سایت خود را تحویل بگیرید. در واقع همه چیز در این سایت‌ها آماده شده است و شما تنها کافی است از ویژگی‌های مختلف یک سایت ساز برای طراحی سایت خود استفاده کنید. از طرفی سایت سازهای خوب معمولا آموزش‌های مشخصی را نیز برای کاربران خود قرار می‌دهند. این سرویس‌ها با آموزش و پشتیبانی از کاربر، به او کمک می‌کنند تا همه مراحل را با کم‌ترین هزینه و بدون دانش فنی طبق خواست و سلیقه خود پیش برود.

مراحل ساخت وب سایت بدون دانش فنی

حال که متوجه شدیم بدون دانش فنی هم می‌توان یک وب سایت خوب را طراحی کرد، نوبت آن است که مراحل ساخت سایت بدون دانش فنی را نیز به شما توضیح دهیم. برای طراحی سایت بدون دانش فنی، کافی است مراحل زیر را طی کنید. برای پیدا کردن یک سرویس سایت ساز خوب تنها کافی است تا در گوگل کمی جستجو کنید.

پیدا کردن سرویس سایت ساز

سرویس‌های سایت ساز زیادی در دنیا وجود دارند و معروف‌ترین آن‌ها سرویس‌های ویکس و شاپیفای هستند. با این حال به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و عدم امکان اتصال درگاه‌های بانکی ایران به سایت‌های ساخته شده توسط سایت سازهای خارجی، باعث می‌شوند تا عملاً امکان ساخت سایت با آن‌ها وجود نداشته باشد. با این حال سرویس‌های سایت ساز ایرانی زیادی نیز هستند که می‌توانند یک سایت قدرتمند را برای شما ایجاد کنند. معروف‌ترین و محبوب‌ترین سایت سازهای ایرانی، موارد زیر هستند:

  • پرتال
  • وبزی
  • سازیتو
  • دیجیفای
  • سی فایو
  • و…

انتخاب یا طراحی قالب برای سایت

بعد از اینکه یکی از سرویس‌های سایت ساز را برای طراحی سایت خود انتخاب کردید، باید تصمیمی برای ظاهر سایت خود بگیرید. هر کدام از سرویس‌های بالا که نام بردیم، قالب‌های مشخصی برای ظاهر سایت دارند که کاربر می‌تواند یکی از آن‌ها را انتخاب کند. می‌توانید ظاهر یک قالب را ببینید و با انتخاب آن، قالب به صورت خودکار روی سایت شما نصب شود.

نکته جالب در بسیاری از این سرویس‌های سایت ساز این است که می‌توانید قالبی که انتخاب کرده‌اید را ویرایش کنید؛ یعنی با توجه به نیازی که از یک قالب دارید، می‌توانید رنگ آن را تغییر دهید، المان‌ها را جا به جا کنید و بعضی ویژگی‌ها را در آن فعال یا غیر فعال کنید. البته دسترسی کاربر برای تغییر قالب در سرویس‌های مختلف سایت ساز متفاوت است؛ اما با این حال بیشتر کاربرها به چیزی که نیاز دارند دست پیدا می‌کنند.

اتصال دامنه به سرویس سایت

زمانی که یک سایت برای خود ایجاد می‌کنید، باید یک دامنه یا آدرس اینترنتی برای سایت خود تهیه کنید. تهیه دامنه به عهده سرویس‌های سایت ساز نیست، با این حال بسیاری از آن‌ها با داشتن نمایندگی یا راهنمایی کامل کاربر، می‌توانند راه انتخاب دامنه یا آدرس اینترنتی را به کاربر نشان دهند.

حتی ممکن است کاربر خودش از قبل یک دامنه را از جای دیگری تهیه کرده باشد. در این صورت تنها کاری که کاربر باید انجام دهد این است که با راهنمایی سایت سازی که از آن استفاده می‌کند، دامنه را به سایت خود متصل کند.

آغاز فعالیت سایت

بعد از ساخت سایت با سایت ساز، انتخاب قالب و اتصال دامنه می‌توانید فعالیت سایت خود را شروع کنید. بعد از انجام این مراحل، طراحی سایت شما تمام شده است و می‌توانید محتوا یا محصولاتی که می‌خواهید را در سایت خود قرار دهید. به همین سادگی!

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با ساده‌ترین راه ساخت سایت بدون دانش فنی آشنا کنیم. همان‌طور که در متن خواندیم، می‌توانید سایت خود را با استفاده از کدنویسی، وردپرس یا سایت سازها ایجاد کنید. با این حال برای ساخت سایت بدون دانش فنی، باید از یک سرویس سایت ساز استفاده کنید تا با توجه به نیازی که دارید، یک سایت حرفه‌ای برای خود ایجاد کنید.

گروه تمرینو

واحد خبر و تبلیغات تمرینو تمرینو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا