pr

چگونه می‌توان وابستگی به قرص‌های خواب را ترک کرد؟

اعتیاد به قرص‌های خواب‌آور معمولاً در پی استفاده بی‌رویه از این نوع داروها شکل می‌گیرد. این نوع اعتیاد ممکن است با تجویز اشتباه پزشک و ادامه روند مصرف آن از طرف بیمار رخ دهد. شروع مصرف قرص‌های خواب شاید برای کسی آسیب‌زا و تخریبی نباشد اما ادامه روند و استفاده بی‌رویه و بدون برنامه از این نوع قرص‌ها برای هر فرد بسیار مضر و اعتیادآور است.

متأسفانه در سال‌های اخیر افراد مختلفی برای آسودگی در هنگام خواب به مصرف بی‌رویه‌ای از قرص‌های مختلف خواب روی آورده‌اند. با توجه به این مصرف بی‌رویه و بررسی انواعی از داروهای خواب می‌توان گفت مصرف این نوع داروها روزبه‌روز بیشتر خواهد شد و داستان این نوع قرص‌ها در برخی جزئیات، در مقایسه با اعتیادهای دیگر متفاوت است.

در این مقاله به طور کامل به ترک اعتیاد قرص خواب خواهیم پرداخت و راه چاره را برای شما آشکار خواهیم ساخت.

خصوصیات افراد درگیر به اعتیاد قرص‌های خواب آور

افراد درگیر با مصرف قرص‌های خواب آور به مانند بسیاری از اعتیادهای دیگر در صورت عدم مصرف این مواد، دچار برخی نشانه‌های ناخوشایند خواهند شد و ترک اعتیاد قرص خواب شاید برای آن‌ها مشکل باشد.

فراموشی، درخواست مجدد دارو، استفاده از داروها در شرایط غیرضروری و جستجوی پزشکان بی‌مسئولیت برای تجویز مجدد این نوع داروها، نمونه‌هایی از خصوصیات افراد درگیر است. علاوه بر این موارد، افراد درگیر در صورت عدم مصرف دچار عدم توازن در خواب شده و برنامه خواب آن‌ها به‌طور کامل به هم خواهد ریخت. این عوارض و خصوصیات خاص ممکن در افراد مختلف به شکلی مشابه و جزئیات مختلف رخ نشان دهد.

بررسی داروهای مختلف خواب‌آور

همان‌طور که در ابتدای مقاله گفته شد داروهای مختلفی باعث ایجاد اعتیاد و وابستگی افراد می‌شوند. به‌طور مثال: دارویی مثل: لورازپام و یا آلپرازولام یا همان زاناکس که داروهایی آرام‌بخش و بسیار خواب‌آور هستند، به‌طور کامل توسط پزشک تجویز می‌شوند. اگر فردی این داروها را بدون توجه به تجویز استاندارد پزشک مصرف کند در کوتاه‌مدت به‌طور کامل به آن‌ها وابسته خواهد شد.

ترک لورازپام و آلپرازولام نیاز قطعی و فوری به مشاوره دارد و فرد به‌تنهایی نمی‌تواند از عوارض مصرف این دارو جلوگیری کند.

به طور حتمی می‌توان گفت: ترک لورازپام و ترک آلپرازولام نیاز به بستری و بررسی دقیق خواهد داشت و ادامه درمان ممکن است با نظر پزشک مشاور از خانه فرد دنبال شود.

از دیگر قرص‌ها و داروهای دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، ریتالین است. ریتالین یا همان متیل فنیدات، دارویی است که برای ایجاد آرامش در خواب افراد بیش فعال تجویز می‌شود. از مضرات مصرف بالای این دارو می‌توان به ایجاد اختلال در سیستم عصبی و ترشح دوپامین اشاره نمود که عوارضی بسیار وحشتناک و جبران‌ناپذیر را به همراه خواهد داشت.

ترک ریتالین در صورت مصرف بی‌رویه آن، تنها به شکل بستری و در پروسه‌ای کاملاً حرفه‌ای تحت نظر پزشکان و مشاوران مجرب امکان‌پذیر است.

زولپیدم، همان‌طور که گفته شد یک داروی خواب‌آور و آرام‌بخش بسیار قدرتمند است. مصرف غیراصولی این دارو، عوارض بسیار مخرب و جبران‌ناپذیری دارد. از عوارض مصرف غیراستاندارد این دارو می‌توان به مواردی مانند از دست دادن هوشیاری و یا حتی انسداد مجاری تنفسی اشاره نمود. هم‌چنین علائم سوءمصرف زولپیدم بسیار شبیه به الکل بوده و فرد در صورت عدم مصرف، احتمالاً دچار مشکلاتی مانند: عدم تعادل، لکنت زبان، اختلال حافظه و عدم توانایی کنترل چشم خواهد شد.

بهترین روش برای ترک زولپیدم، بستری شدن و تحت نظر بودن توسط یک کادر درمان فوق‌العاده قدرتمند و حرفه‌ای است.

اگر به دنبال خوددرمانی دیگر به نام ترک زولپیدم در خانه هستید، باید بدانید که این اشتباه‌ترین کار ممکن است و ضربه سنگین‌تری به شما خواهد زد.

کلونازپام نیز یکی دیگر از داروهای خواب آور است که پزشکان علاوه زیادی به تجویز آن دارند. مصرف بی‌رویه این داروی آرام‌بخش و بسیار خواب‌آور تأثیرات این دارو را در بدترین حالت خود قرار داده و اعتیاد به آن را قطعی می‌سازد. اعتیاد به این دارو همانند هروئین بوده و فرد درگیر را دچار نشئگی شدیدی خواهد کرد.

یکی از دلایلی که افراد ترک کلونازپام را با تأخیر انجام می‌دهند، خود درمانی است. بسیاری از افراد مختلف با دیدگاهی اشتباه به دنبال ترک این نوع داروها با روش‌هایی غیرمنطقی و غیراستاندارد هستند. این در حالی است که بهترین روش مراجعه به مراکز مرتبط با و ارتباط با کادری مجرب است و اما دیازپام که شاید اسم آن را بسیار شنیده باشید. این دارو بسیار اعتیادآور بوده و حتی اعتیاد به آن با دوز بسیار پایین نیز امکان‌پذیر است. درگیری به اعتیاد این دارو علائم خاصی مانند: اختلالات گفتاری، تشنج و گرفتگی عضلات بدن را در پی دارد.

البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که بررسی و شناسایی دقیق اعتیاد باید توسط متخصص و مشاور مجرب آن انجام شود. همان‌طور که گفته شد اعتیاد به دیازپام به‌سرعت رخ خواهد داد، پس بهتر است برای درمان بهتر فرد درگیر در سریع‌ترین زمان ممکن به مراکز ترک اعتیاد معتبری مراجعه کند تا عوارض ترک دیازپام در کم‌ترین حالت ممکن قرار بگیرد.

درمان اختلالات خواب پس از ترک اعتیاد

درمان اختلالات خواب پس از ترک اعتیاد، یکی از مهم‌ترین مراحل پراهمیت برای رهایی از اعتیاد است چرا که ممکن است این درمان اختلال به صورت دقیق انجام نشود و فرد به سمت اعتیاد بازگردد.

در این حالت افراد باید با مراجعه به یک مرکز معتبر و حرفه‌ای، برنامه‌ای دقیق برای خواب خود ترسیم کند. مراکز ترک اعتیاد نه تنها شما را در ترک اعتیاد یاری خواهند کرد، بلکه در ادامه راه نیز برای شما مفید خواهند بود و شما را یک‌بار برای همیشه از بند اعتیاد و عوارض آن رها خواهند ساخت.

سخن پایانی

در این متن به طور کامل به چگونگی ترک اعتیاد به قرص‌های مختلف هم‌چون ترک زاناکس و آلپرازولام اشاره شد. پس از خواندن این متن پیشنهاد ما برای رهایی از سم درونتان، کلینیک پیام تندرستی clinicpayam.com است. این کلینیک با کادر مجرب شامل پزشکان و مشاوران حرفه‌ای خاصی که دارد، شما را به طور کامل و در کم‌ترین زمان ممکن از بند اعتیاد رها خواهد ساخت.

به نظر می‌رسد زمان آن فرارسیده تا یک بار برای همیشه از اعتیاد به قرص‌های خواب‌آور خداحافظی کنید، با مشاوران کلینیک پیام تندرستی در ارتباط باشید تا بازگشت به زندگی طبیعی را برای شما امکان‌پذیر سازیم.

گروه تمرینو

واحد خبر و تبلیغات تمرینو تمرینو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا